Continguts del Forum Ludens 08

En aquest espai trobareu enllaços i continguts de les ponències i els tallers del Fòrum Ludens 2008.

Xavier Guix , psicòleg i escriptor, ha publicat entre d’altres “El sentido de la vida o la vida sentida”, “Ni me explico ni me entiendes” i “Descontrólate”. Aquest especialista en comunicació va ser l’encarregat de fer la conferència inaugural basada en el joc que donen les relacions humanes.

Les píndoles d’innovació, presentades per Imma Marín i Sílvia Penón, van ser un espai on es van presentar 7 propostes innovadores sobre el joc i les seves aplicacions.Innovacio en joc i educacio

Les píndoles d’innovació

Enllaços relacionats amb les píndoles d’innovació


Inés Moreno, professora especialista en aplicar el joc i la creativitat en diverses àrees: educació, salut, empresa, cultura, dirigeix a Buenos Aires (Argentina) l’Estudio Inés Moreno. Sota el títol Experiència de joc per a explorar i estimular la nostra capacitat per a innovar, va dinamitzar la Lúdic Session del matí. A la tarda va conduir el taller Joc i equips de treball.

Montse Torras, pedagoga i empresària, amb una àmplia experiència en el sector de l’educació en el lleure, des de fa més de vint anys gestiona la botiga de joguines Sanglas. Va conduir el taller Ús didàctic dels jocs comercials, que tenia l’objectiu de donar a conèixer als participants totes les possibilitats d’aprenentatge que ofereixen els jocs comercials.

Sanglas Joguines i Hobbies
C\ Rubió i Ors 189
08940 Cornellà de Llobregat
Telf 93 377 52 05
joguinessanglas@hotmail.com

Josep M. Allué, diplomat en magisteri, educador social i animador sociocultural, és creador i dissenyador de jocs, i ha publicat diversos llibres sobre el joc. Actualment treballa a Marinva Joc i Educació. Va donar eines i recursos per a treballar els valors a través del joc n el seu  taller Valors en joc.

Dani Gómez, diplomat en Educació Social i director d’Activitats de Temps Lliure. Actualment és director de programes pedagògics relacionats amb les Noves Tecnologies a Marinva Joc i Educació. Els participants van poder conèixer la vessant més educativa de la tecnologia i els jocs d’ordinador en el seu taller Serious Games

Josep Maria Fargas, és arquitecte i director de DTEC Consulting, a més a més participa en el Projecte Pilot dels Tallers de Robòtica Lego que des de les AMPAs ha organitzat al CEIP Bogatell i a l’IES Icària. En el seu taller Construïm robots! els membres de l’equip BOGATECH van mostrar un exercici pràctic de robòtica col·laborativa.

 

Anuncios